mandag 9. mars 2009

Fjerne mandler!


På fredag var jeg hos legen, og fikk beskjed om at jeg må fjerne mandlene, som blir 21.april! Det er ikke lenge til;o
Jeg er både engstelig og spent, for jeg har aldri blitt operert før, og ikke vært i narkose, men så gleder jeg meg til å bli kvitt de dumme mandlene så jeg slipper å bli så helvetes syk ofte! Må være hjemme to uker fra skolen, så går glipp av masse men!

Men det jeg gruer meg mest til, som egentlig er ganske teit, er at jeg må ta stikkpiller, altså sånne piller man tar i 2'ern! ;o

Noen andre som har tatt mandlene før eller har erfaring med narkose?

2 kommentarer:

 1. hei, jeg tok mandlene for 3 år siden, og det gikk helt greit. jeg hadde med meg kjæresten min som holdt meg i hånden mens jeg fikk narkosen. da jeg våknet opp var han også der, og jeg anbefaler virkelig å ha med en du er glad i.

  det er VONDT i halsen når du våkner, og det blir verre etter som dagene går - men den gledelige nyheten er at siden du har hatt så mye vondt i halsen fra halsbetennelser, så vet du hva du går til. jeg ble veldig frustrert fordi smertene ikke gikk bort, men varte i nesten to uker etterpå. i etterkant ser jeg jo at dette ikke er lang tid i det hele tatt, men det føltes lenge da.

  så til stikkpillene. jeg fikk sterke smertestillende: voltaren. du må bare ta de (for gjennom halsen kommer de ikke), og det er overhode ikke noe ekkelt. det som er fint med slike piller er at virkningen kommer nesten umiddelbart, i motsetning til piller man svelger.

  jeg er litt eldre enn deg og var sykemeldt i to uker, og den tiden trengte jeg. jeg lå og sov mye i starten, etterhvert så jeg hele sex og singelliv dvd-boksen! og jeg spiste lite mat. jeg flyttet hjem til foreldrene mine, og moren min laget potetmos, supper og eplegrøt.

  jeg fikk litt lysere stemme etterpå, og det var litt rart, og mange la merke til det ettersom jeg jobber i radio.

  lykke til! dette kommer til å gå kjempefint.

  hilsen smilla

  SvarSlett
 2. Jeg tror også at dette kommer til å gå bra! Har ikke fjernet mandlene, men jeg fikk narkose en gang for ganske lenge siden for å fjerne polyppene. Man blir litt omtåket og desorientert, men bare man tar ting med ro så går det nok helt fint. :)

  SvarSlett