lørdag 21. februar 2009

Betakaroten

Jeg har begynt å bruke noe som heter Betakaroten, det er piller som gjør at du blir brunere, og gjør solingen mer effektiv. Jeg har brukt det ca en uke nå, og jeg ser klart forskjell, for jeg har bare tatt sol 3 ganger denne uken og jeg har blitt mye brunere, akkurat som jeg skulle ha vært i syden;p

Dette bør så absolutt prøves ut, men det er lurt å vite at røykere eller de som har røyka ikke må bruke det, pga de kan få lungekreft. Men jeg som aldri har røyka kan trygt bruke det;)

Det er jo så fint å være brun, selv om man må bruke masse klær nå som det er så kaldt, men er jo fint å være brun til våren!

(Dette er ikke det merket jeg bruker, men bare for å vise)

9 kommentarer:

 1. Hvor kjøper du det hen ? og hvor mye koster det ? må sjekke ut det der ;) hehe

  Charlotte :)

  SvarSlett
 2. Man kan få kjøpt det i helsekostbutikker:)

  SvarSlett
 3. Jeg kjøpte meg betakaroten på Sunnkost i dag. Hvor mange mg betakaroten er det i dine tabeletter? I mine er det 3 mg og hun som jobbet der sa at jeg skulle gå på tabelettene i en til to uker før jeg tok noe mer sol. Jeg er veldig spendt på resultatet da jeg ikkje kjenner noen som har gått på det før. Men, hold meg oppdatert da, om hvordan det går :) Kanskje legge ut før og etter bilde ? :)

  SvarSlett
 4. Jeg har kjøpt på betakaroten.no er veldig fornøyd :-) Brukt betakaroten i ca 2 måneder nå og se stor forskjell

  SvarSlett
 5. Tatt sol "bare" 3 ganger på en uke? 1 gang i uken er gaktisk dobbelt så mye som det som er anbefalt.
  Uansett, 9 mg betakaroten var anbefalt dagsdose frem til i fjor. Nå er det 3 mg(1 tablett).

  SvarSlett
 6. jeg har nettop bestilt meg betakaroten fra betakaroten.no, her er hver tablett 9 mg .. og det anbefales 1 tab. pr dag.

  SvarSlett
 7. jeg også har lyst til å være brun men veit ikke hvordan få jeg til å være brun..:( kan dere hjelpe meg? dette er e- mail min miss_anna_14@hotmail.com :)))

  SvarSlett
 8. hvor mange mg bruker du ?

  SvarSlett
 9. Flott blogg. Ta gjerne en titt innom min, hvor jeg nettopp har skrevet om Betakaroten :)

  SvarSlett